Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră dinspre Viitorul: "Conducerea a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe pentru constănţeni"

Anunţ de ultimă oră dinspre Viitorul: "Conducerea a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe pentru constănţeni"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a făcut un anunţ important, în privinţa formării unei singure echipe de fotbal, "care să-i reprezinte pe toţi constănţenii".

Ce mutare pregăteşte Viitorul

"Conducerea F.C Viitorul Constanţa a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toţi constănţenii.

Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toţi suporterii dobrogeni.

Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susţinută de toţi constănţenii, de conducători, de oficialităţi şi de suporteri", a anunţat fosta campioană a României. 

Anunţul vine în contextul în care în ultima perioadă au apărut mai multe informaţii despre o colaborare între Viitorul lui Gică Hagi şi Farul Constanţa, club la care patron este Ciprian Marica. 

Farul şi Viitorul ar urma să facă un schimb de nume, astfel încât echipa din Liga 1 să poarte denumirea principalului club din Constanţa. În ultima perioadă ar fi existat mai multe discuţii între conducerile celor două echipe, pentru a găsi varianta optimă. 

"Regele” îşi doreşte să contribuie la renaşterea brandului Farul Constanţa, una dintre cele mai cunoscute echipe din România şi clubul la care s-a format.

Afla mai multe despre: viitorul constantafarul constantagica hagiciprian marica 

viewscnt
Articole similare