Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră făcut de impresarul lui George Puşcaş. Atacantul român ar putea fi cedat definitiv de Inter Milano

Anunţ de ultimă oră făcut de impresarul lui George Puşcaş. Atacantul român ar putea fi cedat definitiv de Inter Milano

Stranieri

Comentarii

Geoge Puşcaş nu va fi împrumutat de Inter Milano în această vară, ci ori va fi transferat definitiv, ori va fi păstrat în lotul antrenat de Antonio Conte, a declarat impresarul atacatului român.

"Puşcaş este în China şi se antrenează cu echipa, suntem în aşteptatea unor evoluţii, dar în acest moment nu sunt noutăţi. Jucătorul mai are un an de contract şi nu va merge împrumut, ori va fi transferat definitiv, ori va rămâne la Inter. Dorinţa lui este să fie la dispoziţia lui Inter şi a lui <mister>. Sunt multe echipe interesate de el, analizăm împreună, perioada de transferuri este deschisă până la 2 septembrie. Nu a jucat cu Manchester United pentru că a ajuns cu câteva ore înainte. A plecat joi noapte şi a ajuns vineri seara, cu 12 ore înainte de prima partidă. S-a antrenat cu grupul, dar nu era în condiţie. Acum se antrenează cu echipa, azi a făcut două antrenamente şi vom vedea cu Juventus. El aparţine de Inter, este un jucător care are multe solicitări atât din Italia, cât şi din străinătate şi este evaluat de club la multe miloane de euro. Jucătorul a făcut un sacrificiu punându-se la dispoziţia lui <mister> cu mult timp înainte de a termina vacanţa", a declarat Crescenzo Cecere, pentur fcinter1908.it.

George Puşcaş a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D, din cauza problemelor financiare.

Gruparea din Milano nu intenţiona să-l păstreze pe internaţionalul român de tineret şi jucătorul este în atenţia mai multor echipe  din Italia şi din alte ţări europene, între care Fiorentin, ŢSKA Moscova, Hamburg.

Însă Puşcaş are ocazia să-l impresioneze pe noul antrenor al lui Inter, Antonio Conte.

Tehnicianul se confruntă cu o criză de atacanţi, după ce Mauro Icardi nu mai este în vederile sale, iar Matteo Politano este accidentat. Avându-i la dispoziţie doar pe Facundo Colido, 19 ani, şi Sebastiano Esposito, 17 ani, pe lângă mai experimentatul Samuele Longo, 27 de ani, cu un meci la Inter şi opt împrumuturi în opt ani, Conte l-a chemat pe Puşcaş pentru turneul pe care echipa îl efectuează în Asia, iar românul a renunţat la o săptămână de vacanţă, după ce a jucat la Campionatul European de tineret din această vară.

Lotul formaţiei Inter Milano a plecat, în urmă cu o săptămână, în turneu, în China şi Singapore, dar Puşcaş a ajuns echipa abia vineri, după ce a efectuat vizita medicală.

El a ratat, astfel, primul amical, disputat, sâmbătă, la Singapore, cu Manchester United, dar va avea ocazia să arate ce poate, miercuri, cu Juventus, la Nanjing.

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare