Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră făcut de Liverpool! Motivul pentru care Klopp nu l-a păstrat pe Shaqiri în lotul pentru meciul cu Steaua Roşie Belgrad

Anunţ de ultimă oră făcut de Liverpool! Motivul pentru care Klopp nu l-a păstrat pe Shaqiri în lotul pentru meciul cu Steaua Roşie Belgrad

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp a decis să-l lase acasă pe Shaqiri şi să nu mizeze pe mijlocaş la meciul din Liga Campionilor cu Steaua Roşie Belgrad.

Decizia ”cormoranilor” vine pentru a-l proteja pe Shaqiri de reacţia fanilor lui Steaua Roşie. ”Am aflat de modul în care suporterii de la Belgrad l-ar fi primit pe Shaq şi atunci am decis că este mai bine pentru el să rămână acasă. Vrem să fim focusaţi 100% pe fotbal şi nu pe alte lucruri. 

Noi suntem Liverpool, un club foarte mare, nu vrem să fim implicaţi în scandaluri politice. Shaqiri a înţeles exact decizia, este jucătorul nostru, îl iubim, va juca multe meciuri pentru Liverpool, dar nu şi în cel de la Belgrad”, a spus Klopp.

La Campionatul Mondial din Rusia, Shaqiri a sărbătorit golul marcat împotriva Serbiei cu un gest provocator. Fotbalistul a imitat un vultur, simbolul albanezilor, şi a fost taxat imediat de FIFA.

Steaua Roşie Belgrad - Liverpool se joacă marţi, de la 19:55, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: shaqiriliverpoolkloppliga campionilor 

viewscnt
Articole similare