Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră făcut de o fostă câştigătoare a Turneului Campioanelor. "Vreau să împărtăşesc o veste mare cu voi”

Anunţ de ultimă oră făcut de o fostă câştigătoare a Turneului Campioanelor. "Vreau să împărtăşesc o veste mare cu voi”

Tenis

Comentarii

Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 25 mondial WTA şi câştigătoare de Turneul Campioanelor, a respins, prin intermediul unei postări pe Instagram, zvonurile conform cărora s-ar retrage din tenis şi şi-a anunţat planurile de viitor.

Cibulkova intenţionează să publice o carte care să conţină memoriile sale.

"Vreau să împărtăşesc o veste mare cu voi, ceva ce fac de mai multă vreme. Pentru cei care se aşteaptă că o să spun că timpul meu ca jucătoare profesionistă s-a terminat - nu încă. Deci, nu sunt însărcinată, nu îmi termin cariera. Ceea ce fac, totuşi, este că lucrez la memoriile mele, despre care cred că vor fi o lectură extraordinară. Împreună cu prietena mea, talentată scriitoare slovacă Andrea Coddington, care mă cunoaşte foarte bine.

E amuzant, dar nu va fi o biblie a tenisului. Vor fi de toate, dragostea mea pentru tenis, realizarile mele, greşelile mele, urcuşurile şi coboraşurile, pasiunea mea pentru moda, prietenii mei, familia mea, dragostea mea. Viaţa mea. Nu am stabilit o dată pentru lansare. Un lucru e sigur, va fi colorată, pasionantă, adevarată, cu multe poze şi lucruri din interior. Cu dragoste, Domi", a anunţat sportiva din Slovacia, pe Instagram.

Cea mai buna clasare a Cibulkovei:  locul 4 în lume, în 2017

Cibulkova a câştigat 8 turnee de simplu în carieră, jucând şi alte 13 finale, inclusiv una de Mare Slem

Afla mai multe despre: tenisdominika cibulkovawta 

viewscnt
Articole similare