Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră făcut de Roger Federer! Elveţianul va fi operat şi nu va participa la Roland Garros. "Abia aştept să joc din nou"

Anunţ de ultimă oră făcut de Roger Federer! Elveţianul va fi operat şi nu va participa la Roland Garros. "Abia aştept să joc din nou"

Tenis

Comentarii

Legendarul jucător de tenis elveţian, Roger Federer, a anunţat că va fi supus unui intervenţii artroscopice în ţara sa natală şi că va lipsi de la următoarele turnee, printre care şi cel de Grand Slam, de la Roland Garros (Franţa).

În urmă cu doar câteva minute, pagina oficială a circuitului masculin de tenis ATP, a publicat vestea cu privire la starea de sănătate a jucătorului elveţian, Roger Federer. "Maestrul din Basel" a anunţat că va fi supus unei intervenţii artroscopice în Elveţia şi că va lipsi de următoarele turnee: Dubai (24 februarie -1 martie), Indian Wells (9-16 martie), Bogota (2-8 martie, Cupa Davis), Miami (23-30 martie) şi Roland Garros (25 mai - 1 iunie).

"Genunchiul drept mă deranjează un pic, de ceva timp. Abia aştept să joc din nou, curând. Ne vedem pe iarbă", a declarat Federer, conform ATP.

Asta înseamnă că Roger Federer va sări peste sezonul de zgură şi va evolua direct pe cel de iarbă, care debutează pe 8 iunie, la Stuttgart. La sfârşitul lunii iunie, mai exact pe 29, începe o nouă e ediţie a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, competiţie pe care Federer a câştigat-o de opt ori.

 

Afla mai multe despre: federer 

viewscnt
Articole similare