Experiențe împreună.
You are here:

Anunţ de ultimă oră! FCSB s-a despărţit de încă un fotbalist: "Eu am terminat tot. Nu mai am nicio treabă". Decizia luată de fotbalistul făcut praf de Gigi Becali

Anunţ de ultimă oră! FCSB s-a despărţit de încă un fotbalist: "Eu am terminat tot. Nu mai am nicio treabă". Decizia luată de fotbalistul făcut praf de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB se desparte de încă un fotbalist. Fără nicio perspectivă la FCSB, după ce a fost criticat de finanţatorul Gigi Becali, Claudiu Belu (26 de ani) a anunţat că va deveni jucător liber de contract la finalul acestui sezon.

O nouă plecare de la FCSB. Claudiu Belu devine liber de contract

Claudiu Belu a fost împrumutat, în iarnă, la FC Voluntari, deşi a prins doar câteva meciuri la FCSB. Fundaşul şi-a încercat norocul şi la echipa din Ilfov, unde a prins un loc de titular. 

Luni, fundaşul dreapta a făcut un anunţ despre viitorul său. Claudiu Belu a susţinut că îşi încheie socotelile cu FCSB la finalul acestui sezon şi că va putea semna cu oricine îi va propune un contract: 

"E un rezultat bun (n.r. - Voluntari - FCSB 0-0), pentru că am jucat cu o echipă bună, cea mai bună echipă din play-out, ştiam că o să fie foarte greu. Am scos maxim din această partidă. Cred că au jucat mult mai bine decât noi şi nu avem de ce să fim nemulţumiţi.

Eu am terminat tot cu FCSB, nu mai am nicio treabă cu FCSB. O să fiu liber la sfârşitul acestui campionat şi pot să semnez cu cine vreau", a declarat Claudiu Belu. 

Claudiu Belu poate ajunge la Astra

FCSB l-a transferat la începutul sezonului pe Claudiu Belu de la Astra, iar echipa din Giurgiu e dispusă acum să-l aducă înapoi pe apărătorul lateral. Inclusiv condiţiile mutării sunt avantajoase pentru echipa antrenată de Bogdan Andone, care îşi dorea ca fotbalistul să vină liber de contract. 

Interesul Astrei pentru Claudiu Belu a fost confimat şi de preşedintele Dani Coman. 

Claudiu Belu a strâns doar nouă meciuri la FCSB şi a fost criticat de Gigi Becali încă după primele minute jucate: ”O să vorbesc cu Belu. Dacă într-o lună sau două nu joacă ce trebuie, pleacă! Aşa am făcut convenţie cu el. Mi-a zis: 'Nea Gigi, când nu-ţi convine de mine, mă dai afară'”, a spus Becali.

După criticile primite din partea finanţatorului FCSB, Claudiu Belu a avut şi o replică pentru Gigi Becali, care a venit prin intermediul reţelelor de socializare. 


 

 

 

viewscnt
Articole similare