Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră! Haaland a decis unde o să joace din sezonul viitor! Ce a declarat omul pe care se bat toate cluburile puternice din Europa

Anunţ de ultimă oră! Haaland a decis unde o să joace din sezonul viitor! Ce a declarat omul pe care se bat toate cluburile puternice din Europa

Borussia Dortmund

Comentarii

Atacantul norvegian, Erling Haalnd, a luat o decizie în legătură cu viitorul său.

Chiar dacă impresarul Mino Raiola şi tatăl jucătorului Alf-Inge Haaland, au discutat atât cu Barcelona, cât şi cu Real Madrid, reprezentaţii fotbalistului nu s-au înţeles cu spaniolii. Clauza de reziliere de 75 de milioane de euro a lui Erling Haaland se va activa de abia din sezonul următor, astfel norvegianul va mai râmâne cel puţin un an la Borussia Dortmund. 

"A fost o eliberare să ne calificăm în Champions League, a fost extrem de important. Am un contract pe câţiva ani şi o să îl respect. Sunt un tip simplu. Când îmi place ceva, vreau să o caştig. Aşa cum am mai spus, când înscriu un gol, urmăresc întotdeauna următorul obiectiv.

Tocmai am câstigat primul meu trofeu major şi a fost un sentiment extraordinar. Vreau să câstig mai multe trofee. Sunt un mare fan al Ligii Campionilor şi cred că toată lumea ştie asta", a declarat Erling Haaland, pentru Viaplay Football.

Haaland a fost o bestie în acest sezon şi a marcat 41 de goluri în tot atâtea partide pentru Borussia Dortmund.  

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare