Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră! Roger Federer s-a retras de la Jocurile Olimpice: ”Sunt foarte dezamăgit”

Anunţ de ultimă oră! Roger Federer s-a retras de la Jocurile Olimpice: ”Sunt foarte dezamăgit”

Tenis

Comentarii

În cursul zilei de marţi, Roger Federer şi-a anunţat oficial decizia de a se retrage de la Jocurile Olimpice.

Roger Federer era anunţat pe lista de sportivi care aveau să reprezinte Elveţia la Jocurile Olimpice, însă tenismenul a fost nevoit să se retragă. O accidentare i-a dat mari bătăi de cap locului 9 ATP, iar alegerea sa de a nu participa la Olimpiadă se bazează pe motive medicale.

Roger Federer s-a retras de la Jocurile Olimpice

"De-a lungul sezonului de iarbă, accidentarea la genunchi a recidivat şi am acceptat că mă trebuie să mă retrag de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sunt foarte dezamăgit, pentru că mereu a fost o mândrie şi o bornă în cariera mea să reprezint Elveţia.

Deja am început procesul de recuperare cu speranţa de a reveni în circuit la finalul acestei veri. Doresc mult succes echipei Elveţiei, le voi ţine pumnii", se arată în mesajul postat de Federer.

Medaliat cu aur la Beijing în 2008, la dublu, alături de Stanislas Wawrinka, şi cu argint la Londra în 2012, la simplu, elveţianul a mai absentat şi la Jocurile Olimpice din 2016, din pricina altei accidentări. Astfel, împlinind 40 de ani în august, aceasta ar fi putut fi ultima şansă a lui Federer de a reprezenta Elveţia la Olimpiadă.

Afla mai multe despre: tenisatpjocurile olimpiceolimpiadăroger federerretragere federer 

viewscnt
Articole similare