Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Anunţ de ultimă oră! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Jucătoarea româncă de tenis nu va participa la Olimpiadă din cauza unei accidentări care a ţinut-o departe de turneele finale încă din luna mai a acestui an. Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, anunţat acest lucru luni seara.

 "Suntem foarte trişti, ştim cât de mult şi-a dorit Simona să participe!"

"Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte trişti, ştim cât de mult şi-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv", a anunţat preşedintele COSR, la TVR 1. 

Covaliu a spus că Federaţia Română de Tenis nu a anunţat oficial că Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice, deoarece această informaţie a primit-o direct de la sportivă.

"În momentul în care un sportiv nu este apt din punct de vedere fizic, nu ai ce să faci", a mai spus preşedintele COSR.  

Jocurile Olimpice vor începe pe 23 iulie, iar Simona Halep a anunţat încă de anul trecut că Olimpiada de la Tokyo este una dintre prorităţile ei. Simona Halep nu a mai jucat la un turneu final din luna mai, când a abandonat în turul doi la Roma, în meciul contra nemţoaicei Angelique Kerber, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30.

Jucătoarea noastră nu a mai putut să continue brusc, iar după ce s-au efectuat investigaţii, s-a constatat că avea o ruptură musculară la gamba stângă.

 

Afla mai multe despre: simona halepolimpiadăjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare