Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ descurajant pentru Dario Bonetti înainte de a semna cu Dinamo Bucureşti

Anunţ descurajant pentru Dario Bonetti înainte de a semna cu Dinamo Bucureşti

Dinamo București

Comentarii

Fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, crede că Dario Bonetti va avea o misiune imposibilă la echipă, dacă nu va avea parte de transferuri.

Marius Niculae se teme pentru Dinamo. Pe bancă a venit unul dintre favoriţii fanilor, Dario Bonetti, dar antrenorul va avea o misiune grea, consideră fostul fotbalist.

"Să sperăm că se clarifică lucrurile, dar până nu se ridică această interdicţie la transferuri nu cred că Dinamo va avea vreo şansă, pentru că jucătorii vor să plece. Chiar dacă a venit Dario Bonetti, care cunoaşte spiritul, a luat ultimele trofee, îi va fi foarte greu, aproape imposibil cu ceea ce are. Ne uităm în Liga 1, majoritatea echipelor au stabilitate. A venit şi Rapidul care s-a întărit, şi Craiova unde e Mutu. Va fi foarte greu anul acesta, dacă nu fac transferuri, să mai evite retrogradarea cum au evitat-o anul trecut", a declarat Marius Niculae. 

Marius Nicualae, despre jucători: "Meseria trebuie să ţi-o faci indiferent de situaţie"

Dinamo a fost nevoită să-şi anuleze câteva amicale în această vară, din cauză că jucătorii au protestat, din cauza restanţelor salariale. Marius Niculae ştie situaţia din club, dar nu e de acord cu boicotarea meciurilor: "Asta nu e o atitudine de jucător profesionist. Eu îi înţeleg pe jucători, pentru că am discutat cu ei în sezonul trecut. Le ştiu problemele prin care au trecut. Această trecere de la spanioli la galerie, nu mai vorbea nimeni cu ei...

Dar ca jucător profesioonist trebuie să te antrenezi, trebuie să joci pentru că asta e meseria ta. Puteai să te antrenezi să joci şi în acelaşi timp să îţi depui memoriu, să devii jucător liber. Dar meseria trebuie să ţi-o faci indiferent de situaţie", a adăugat fostul atacant.  

Dario Bonetti a mers, marţi, la Săftica, dar doar a urmărit şedinţa de pregătire a "câinilor", a aflat Telekom Sport. Acesta a fost condusă de secundul Mihăescu. În plus, potrivit surselor Telekom Sport, antrenorul italian nu a semnat, încă, contractul de antrenor la Dinamo.

Afla mai multe despre: marius niculaedario bonetti 

viewscnt
Articole similare