Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ făcut de Cristi Borcea. S-a răzgândit şi vrea să se întoarcă la Dinamo: "Am o singură condiţie"

Anunţ făcut de Cristi Borcea. S-a răzgândit şi vrea să se întoarcă la Dinamo: "Am o singură condiţie"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul acţionar al echipei Dinamo, Cristi Borcea, a anunţat că este dispus să revină la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, însă abia după inaugurarea noului stadion.

"E închis cazul! Nu vă luaţi după ce scriu ziarele sau ce vorbeşte lumea... Nu voi mai activa în fotbal niciodată, pentru nicio echipă. (îşi schimbă tonul vocii) În momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, sunt sigur că aş putea să ajut la redresarea clubului, spre a reveni în elita fotbalului intern şi internaţional. Alături de oameni de afaceri, cinci, şase, şapte, câţi s-or strânge şi împreună cu Ionuţ. Cum care Ionuţ? Negoiţă! Să fiu acţionar, prin Patrick, da! Dar nu să mă implic eu direct. Iar condiţia obligatorie: să fie stadion nou ca să fie o echipă competitivă!", a declarat Patrick Borcea, pentru Gazeta Sporturilor.

Apoi, Borcea a precizat că a fost cât pe ce să revină la Dinamo: "Eu am fost aproape, de curând, să preiau Dinamo. În octombrie, anul trecut. Când am avut prima tentativă, prin cerere de liberare, să ies de "acolo". Atunci voiam să iau Dinamo. Atunci, da! Am vrut clar".

Afla mai multe despre: borceadinamoanunt 

viewscnt
Articole similare