Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ important făcut de Gigi Becali: ”Vreau să spun un lucru”. Mesajul care încinge finalul de campionat

Anunţ important făcut de Gigi Becali: ”Vreau să spun un lucru”. Mesajul care încinge finalul de campionat

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a făcut un anunţ important pentru acest final de sezon. Patronul FCSB susţine că va folosi cea mai bună echipă în derby-ul cu CFR Cluj, deşi iniţial anunţase că va băga rezervele, drept răzbunare pentru atitudinea pe care Craiova a avut-o într-un meci cu Viitorul.

Gigi Becali a anunţat după eşecul cu 3-2 în faţa Astrei că va folosi echipa a doua în derby-ul cu CFR, de peste trei etape. Afirmaţia a fost făcută în contextul în care Craiova s-a apropiat la doar un punct de CFR Cluj şi are şanse reale la titlu. Practic, Gigi Becali a afirmat că îşi doreşte mai mult să trimită titlul la CFR Cluj decât la Craiova.

”Vreau să anunţ un lucru! Ce am spus cu copiii şi Craiova am spus doar să atrag atenţia la mizeria pe care au făcut-o ei. Eu primesc dreptatea, iar dreptate nu e să joci cu CFR cu copiii şi cu Craiova cu prima echipă. Nu mă răzbun eu pe Rotaru pentru mizeria făcută. Să ţină cont de un lucru: el a făcut bani, dar niciodată să nu mai facă ce a făcut cu Viitorul. Dreptatea e dreptate, iar jucătorii cei mai buni joacă şi cu Craiova, şi cu CFR. Alegerea mea trebuie să fie spre dreptate, nu să-mi bat joc cum au făcut ei. Alegerea a fost de oameni nedemni, iar eu sunt demn”, a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Anunţ important făcut de Gigi Becali. De ce voia să se răzbune pe Craiova

FCSB poate decide unde merge titlul. Echipa lui Gigi Becali urmează să joace atât cu Craiova, cât şi cu CFR Cluj - echipele cu cele mai mari şanse la titlu. În acest moment, CFR Cluj este lider, dar are un singur punct avans faţă de Craiova. Gigi Becali a declarat în urmă cu câteva zile că va folosi cea mai bună echipă cu Craiova, dar în meciul cu CFR Cluj va utiliza rezervele.

Patornul FCSB ar fi dorit astfel să se răzbune pe Craiova, care la finalul sezonului 2016-2017 a folosit rezervele într-un meci cu Viitorul. FCSB şi Viitorul se aflau atunci în luptă directă pentru titlu şi acea victorie obţinută de echipa lui Gică Hagi avea să fie decisivă pentru campionat, câştigat până la urmă de constănţeni.

Acum, Gigi Becali a vrut să se răzbune pentru situaţia de atunci şi a anunţat că va folosi juniorii în meciul cu CFR, dar s-a răzgândit.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare