Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ important în privinţa Jocurilor Olimpice de la Tokyo! Mihai Covaliu, teleconferinţă cu preşedintele CIO

Anunţ important în privinţa Jocurilor Olimpice de la Tokyo! Mihai Covaliu, teleconferinţă cu preşedintele CIO

Jocurile olimpice

Comentarii

Cel mai mare eveniment sportiv ar fi trebuit să aibă loc în perioada 24 iulie - 9 august, la Tokyo. Japonezii s-au pregătit mai bine de şase ani dar visul lor a fost curmat brusc de pandemia de coronavirus.

Jocurile Olimpice s-au amânat pentru 2021, iar startul va avea loc înainte de luna august a anului viitor. Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic Român, ştie când va avea loc.

A aflat informaţii proaspete după teleconferinţa cu preşedintele CIO, Thomas Bach. ,,Elementul de interes este acela că în trei săptămâni se va veni cu o propunere în ceea ce priveşte data Jocurilor Olimpice din 2021. Se va ţine cont în stabilirea noii date de toţi factorii, plecând de la perioada şcolii în Japonia, vreme, concedii, hoteluri, săli de sport, condiţii de călătorie, practic se reface această strategie de organizare. Va fi vorba de vara anului viitor, până în august 2021. Ei încearcă să găsească o dată de începere până în luna august a anului viitor. Cine a câştigat dreptul de a participa la Jocurile Olimpice, adică cei 57%, îşi păstrează locul, nu se schimbă nimic din acest punct de vedere, iar sportivii în curs de calificare vor avea o perioadă mai mare în care se vor putea pregăti şi vor intra după aceea în competiţiile de calificare,, a declarat Covaliu pentru Agerpres.

 

Afla mai multe despre: mihai covaliujocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare