Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ incredibil făcut de Contra: "E păcat de munca de până acum, dar dacă nu poţi ajunge la jucători e o problemă şi trebuie să laşi locul altcuiva"

Anunţ incredibil făcut de Contra: "E păcat de munca de până acum, dar dacă nu poţi ajunge la jucători e o problemă şi trebuie să laşi locul altcuiva"

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra a precizat că dacă pierde controlul echipei un antrenor trebuie să lase locul altcuiva, însă el nu se gândeşte acum la acest lucru, ci la cum să pregătească jucătorii pentru a-şi reveni.

"De aceea sunt aici, să iau măsuri să revitalizez echipa. Dacă nu, plec eu sau alţii. Dacă pierde controlul echipei, un antrenor trebuie să-şi dea seama de asta şi să lase locul altcuiva. Nu are legătură cu nimic. Nu pot vorbi despre nimic altceva. E păcat de munca de până acum, dar dacă nu poţi ajunge la jucători e o problemă şi trebuie să laşi locul altcuiva.

Dar e departe de mine acest gând acum. Acum mă gândesc doar cum să pregătesc săptămâna aceasta ca să ne revenim. Nu există tensiune la echipă, Jucătorii trebuie să accepte criticile sau faptul că suporterii pot înjura şi să demonstreze că pot reveni. Şi eu am fost înjurat, înjurăturile nu cad bine, dar sunt principalul vinovat pentru această înfrângere şi nu merit să port acest tricou, dar nici jucătorii. Le-am spus asta", a declarat acesta.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamoproblemescandaljucatori 

viewscnt
Articole similare