Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ incredibil! "Jucătorii români îşi vor dori să vină în campionatul nostru". Ţara de lângă România care vrea să profite după pandemia de coronavirus

Anunţ incredibil! "Jucătorii români îşi vor dori să vină în campionatul nostru". Ţara de lângă România care vrea să profite după pandemia de coronavirus

Stranieri

Comentarii

Directorul sportiv al lui Kisvarda, Attila Révész, consideră că fotbalul din Ungaria poate profita de pe urma pandemiei de coronavirus, care a oprit fotbalul, datorită stabilităţii financiare.

Mihai Mincă, Cornel Ene şi Caudiu Bumba deja evoluează pentru Kisvarda, care, recent, a scăpat de Iasmin Latovlevici şi Gicu Grozav. Fiind conştient de valoarea fotbaliştilor români, directorul sportiv al lui Kisvarda îi aşteaptă pe aceştia în prima ligă din Ungaria. 

Oficialul consideră că stabilitatea financiară va fi un atu în privinţa alegerilor jucătorilor: "Comparativ cu ţările vecine, fotbalul din Ungaria are stabilitate şi are deschidere către fotbaliştii români. Vor dori să vină în campionatul nostru în perioada următoare. Dacă ne menţinem acest buget, putem aduce jucători mai buni. Dacă nu, ne vom baza pe jucătorii maghiari, pentru a mai reduce bugetul. Totuşi, liga are stabilitate, există o alianţă, care conferă linişte", a declarat oficialul lui Kisvarda, conform kisvardafc.hu.

Gicu Grozav (29 de ani) şi Iasmin Latovlevici (33 de ani) au fost daţi afară de Kisvarda, fosta echipă a antrenorului român Vasile Miriuţă. La câteva săptămâni distanţă, antrenorul lui Kisvarda a avut câteva cuvinte dure la adresa atacantului român.

Grozav şi Latovlevici au plecat în România, din Ungaria, deşi clubul nu le-a permis acest lucru, din cauza pandemiei de Coronavirus. Conducătorii de la Kisvarda au spus că este vorba de un gest iresponsabil şi că prin această acţiune au pus în pericol sănătatea coechipierilor, dar şi a rudelor.

Cuvântul a fost luat şi de antrenorul lui Kisvarda, care a încercat să-i arate lui Gicu Grozav unde a greşit: "Deşi Grozav este un fotbalist de Bundesliga, atitudinea lui - fără să deranjez vreun amator entuziast din clasa inferioară - este similară cu cea a unui jucător din liga de fotbal de duminică", a declarat Tamás Bódog, conform kisvardafc.hu.

 

 

Afla mai multe despre: kisvardaungaria 

viewscnt
Articole similare