Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial! Astra speră să NU retrogradeze: "Aşteptăm răspunsul". Ce urmează să se întâmple

Anunţ oficial! Astra speră să NU retrogradeze: "Aşteptăm răspunsul". Ce urmează să se întâmple

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu îşi joacă ultima carte în privinţa evitării retrogradării din Liga 1. Echipa a picat în liga secundă, iar directorul sportiv Bogdan Mara a anunţat ce urmează să se întâmple.

Prima reacţie dinspre Astra, care încearcă să scape de retrogradarea în Liga 2

Telekom Sport a anunţat în exclusivitate scenariul prin care Astra rămâne în Liga 1 şi UTA Arad e retrogradată în Liga 2. Nou-promovata riscă să fie pedepsită drastic, din cauza unui scandal de corupţie. 

Informaţia a fost confirmată de oficialul Astrei, Bogdan Mara, care a anunţat că luni UTA Arad va fi judecată. Giurgiuvenii sunt încrezători, după ce au privit la cazurile din trecut, iar acum speră să prindă locul de baraj. 

"Nici cu retrogradarea nu ne dăm bătuţi definitiv. Există cazul cu UTA Arad, luni se va judeca la FRF şi vom vedea. În precedente cazuri, echipele au fost retrogradate pe aceiaşi speţă, aşa că vom aştepta răspunsul. Poate mai există o şansă de baraj", a declarat Bogdan Mara pentru Telekom Sport.  

Cupa României, ultima şansă a Astrei pentru a salva sezonul

Fosta campioană a României a trecut prin cea mai dificilă perioadă din ultimii ani. Patronul Ioan Niculae a condamnat la închisoare cu executare, clubul a avut probleme financiare, iar trei jucători, Seto, Ioniţă şi Fatai au fost implicaţi într-un scandal de dopaj. 

Retrogradată, momentan, Astra poate termina sezonul cu un titlu, Cupa României, dar şi cu participarea în Conference League în sezonul următor. "E un meci interesant, important, e o finală de cupă, chiar dacă multă lume ne dă şansa a doua sau nicio şansă, dar eu cred în oprgoliul băieţilor, în dorinţa de a demonstra şi sper într-o surpriză. De la începutul sezonului până acum au fost doar evenimente negative, dificultăţi financiare care au afectat moralul jucătorilor. Au prime pentru câştigarea cupei, fac apel la dorinţa şi orgoliul lor", a mai spus directorul sportiv al Astrei. 

Finala Cupei României se joacă sâmbătă, de la 20:30, între Astra şi Universitatea Craiova. Meciul e în direct pe Telekom Sport 1 şi pe site-ul Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: astrabogdan maraliga 2uta aradretrogradare astra 

viewscnt
Articole similare