Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial dinspre Barcelona. Zilele lui Quique Setien sunt numărate! Catalanii şi-au ales deja noul antrenor

Anunţ oficial dinspre Barcelona. Zilele lui Quique Setien sunt numărate! Catalanii şi-au ales deja noul antrenor

FC Barcelona

Comentarii

Într-o intervenţie la postul de radio catalan RAC1, candidatul la preşedinţia clubului blaugrana, Victor Font, a anunţat din nou că Xavi Hernandez este omul pe care îl vrea la cârma echipei.

Deja, pe la colţuri, se vorbeşte din ce în ce mai mult despre ”noua Barcelona”, una care nu-l va avea pe Quique Setien pe banca tehnică.

Singura şansă reală a tehnicianului actual de pe banca echipei campioane din Spania este ca Josep Bartomeu să câştige alegerile, iar el să obţină mult aşteptatul trofeul UEFA Champions League. Altfel, Setien va fi debarcat imediat ce sezonul se va fi încheiat.

Victor Font, principalul contracandidat al lui Bartomeu la funcţia de preşedinte a catalanilor a reiterat într-o intervenţie la RAC1: ”Îmi place Quique Setien, îmi place filosofia sa dspre fotbal. Dacă îl vom confirma ca antrenor în cazul în care câştigăm alegerile? Nu e vorba despre un singur om, ci despre puterea de a lua deciziile potrivite” a explicat Font, care apoi l-a promovat din nou pe Xavi, drept antrenorul său în cazul unui triumf în alegeri: ”Xavi antrenor? Ei bine, dacă se poate ca el să vină, va veni Xavi!” a mai spus Victor Font.

Omul de afaceri Victor Font este CEO şi membru în Consiliul de Administraţie al grupului Delta Partners. El este licenţiat în ştiinţă şi are un master la ESADE la Barcelona, precum şi un certificat de program în management internaţional de la Universitatea Georgetown, Washington DC. Font este vorbitor de catalană, spaniolă, engleză şi portugheză şi are un nivel bun, conversaţional, în franceză.

Afla mai multe despre: quique setienxavi hernandezvictor font 

viewscnt
Articole similare