Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial dinspre U Craiova 1948 despre Adrian Mutu după începutul slab de sezon: "Nu se poate face primăvară dupa 8 etape, dar nici îngheţ"

Anunţ oficial dinspre U Craiova 1948 despre Adrian Mutu după începutul slab de sezon: "Nu se poate face primăvară dupa 8 etape, dar nici îngheţ"

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a anunţat, luni, într-un comunicat, că îi acordă în continuare încredere totală tehnicianului Adrian Mutu şi că nu a contactat vreun antrenor pentru înlocuirea actualului tehnician.

U Craiova 1948: "Conducerea clubului nu a contactat niciun antrenor în vederea înlocuirii lui Mutu"

Clubul lui Adrian Mititelu a anunţat că fostul selecţioner al naţionalei U21 nu este în pericol de a fi demis. De altfel, nou-promovata a evidenţiat că e nevoie de răbdare, pentru atingerea obiectivului.

“Ca urmare a zvonurilor apărute în presă, în privinţa demiterii antrenorului Adrian Mutu, clubul nostru face urmatoarele precizări:

• Conducerea clubului nu a discutat şi nu a contactat niciun antrenor în vederea înlocuirii lui Adrian Mutu;

• Conducerea clubului acordă în continuare încredere totală antrenorului Adrian Mutu şi staff-ului său;

• Soarta staff-ului tehnic nu depinde de rezultatul meciului cu FCSB, dar nici de cel cu CSU!

Facem apel la rabdare şi calmitate în privinţa rezultatelor. Este nevoie de timp ca jocul să dea roade, iar rezultatele să apară. Suntem un club, ce a fost nimicit de două ori, o dată în 2011 şi o dată în 2014.

Nu se poate face primăvară dupa 8 etape, dar nici îngheţ. Mai sunt multe meciuri de disputat şi, cu siguranţă, echipa va intra pe o pantă ascendentă.

Haideţi cu toţii la stadion, sâmbătă, de la ora 20:00, unde echipa noastră va înfrunta veşnica rivală din Bucureşti, după 10 ani.

Echipa are nevoie de susţinere, încredere şi încurajări!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

U Craiova 1948 va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.00 echipa FCSB, în etapa a noua a Ligii 1. Oltenii sunt pe locul 13 în Liga 1, cu opt puncte, şi cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri, 2-1 cu Academica Clinceni.

 

Afla mai multe despre: fc u craiovau craiova 1948adrian mutu 

viewscnt
Articole similare