Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial! Ferran Torres a devenit jucătorul Barcelonei! Ce clauză are jucătorul

Anunţ oficial! Ferran Torres a devenit jucătorul Barcelonei! Ce clauză are jucătorul

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a anunţat oficial transferul lui Ferran Torres de la Manchester City prin intermediul reţelelor de socializare.

Ferran Torres a devenit jucătorul Barcelonei

Fotbalistul spaniol a semnat o înţelegere valabilă pe 5 sezoane, având un contract valabil până pe 30 iunie 2027. Pe site-ul oficial al catalanilor este specificat că Ferran Torres va susţine o conferinţă de presă pe 3 ianuarie 2022, după ce echipa lui Xavi va juca meciul cu Mallorca. 

Barcelona a plătit în schimbul fotbalistului 55 de milioane de euro, plus 10 milioane în bonusuri. Catalanii traversează o perioadă dificilă după ce nu au reuşit să treacă de grupele Champions League şi au ajuns în Europa League. 

Catalanii l-au ''blindat'' pe Ferran Torres şi i-au fixat o clauză de reziliere în valoare de un miliard de euro. Fosta echipă a lui Messi ocupă locul 7 în La Liga, cu 28 de puncte. Liderul clasamentului este Real Madrid, care a acumulat 46 de puncte.

Sosit de la Valencia, în august 2020, Torres nu a jucat decât şapte meciuri pentru City în acest sezon, marcând trei goluri. El are contract cu echipa din Manchester până în vara anului 2025.

În total, el a disputat 43 de meciuri pentru Manchester City, echipă pentru care a marcat de 16 ori. Tânărul jucător are 22 de selecţii la prima reprezentativă a Spaniei.

Afla mai multe despre: ferran torres -barcelona-manchester city 

viewscnt
Articole similare