Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial! Florin Răducioiu a semnat cu Dinamo. Funcţia pe care o va ocupa fostul internaţional român

Anunţ oficial! Florin Răducioiu a semnat cu Dinamo. Funcţia pe care o va ocupa fostul internaţional român
Comentarii

Florin Răducioiu va fi noul team-manager al lui Dinamo.

Florin Răducioiu a semnat cu Dinamo

Fostul atacant a jucat la Dinamo în perioada 1985 şi 1990, iar după mai multe luni de negocieri, cele două părţi au ajuns la un acord. Răducioiu se va alătura echipei Dinamo, iar prezentarea oficială va avea loc pe 5 ianuarie, de la ora 12:00, când este programată şi prima conferinţă de presă a lui Flavius Stoican, antrenor care l-a înlocuit cu Mircea Rednic. 

”Antrenorul principal Flavius Stoican şi noul team-manager Florin Răducioiu vor fi prezentaţi oficial într-o conferinţă de presă programată la ora 12:00, la stadionul Dinamo. Lotul dinamoviştilor va fi prezent mâine dimineaţă (ora 9:30) la vizita medicală programată la Chiajna Medical Center şi va efectua după-amiază (ora 17:00), în cantonamentul de la Săftica, prima şedinţă de pregătire sub comanda noului antrenor principal Flavius Stoican”, a comunicat pe Facebook gruparea din Ştefan cel Mare.  

În luna noiembrie, Florin Răducioiu a fost prezent la conferinţa de presă pentru lansarea aplicaţiei Dinamo Win, alături de alte mari legende ale clubului. El a dezvăluit la acel moment că este aproape de a bate palma cu oficialii echipei din Ştefan cel Mare.

”E o mână de ajutor pentru o iubire necondiţionată, această iubire se numeşte Dinamo. Nu vreau să mă gândesc şi refuz să cred că Dinamo ar putea retrograda. Sosirea mea la Dinamo e iminentă” , a spus Florin Răducioiu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dinamo-florin răducioiu-liga 1 

viewscnt
Articole similare