Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ OFICIAL! Fotbalistul şi-a luat la revedere de la colegi şi vine la FCSB. Becali, în culmea fericirii

Anunţ OFICIAL! Fotbalistul şi-a luat la revedere de la colegi şi vine la FCSB. Becali, în culmea fericirii

FCSB

Comentarii

Andrei Tănasă (17 ani), fotbalist cumpărat de FCSB de la Poli Iaşi cu 100.000 de euro, la pachet cu Ştefan Târnovanu (19 ani), a marcat o dublă la ultimul meci al său pentru trupa din Copou, în Liga Elitelor, contra Stelei. Astfel, atacantul achiziţionat de Gigi Becali (61 de ani) a jucat ultimul său meci pentru Poli Iaşi, iar, odată cu deschidere perioadei de transferuri, se va prezenta la antrenamentele FCSB.

Poli Iaşi a bătut-o pe Steaua cu 3-1 în Liga Elitelor, iar Andrei Tănasă a reuşit să marcheze de două ori împotriva roş-albaştrilor. Aşa şi-a luat la revedere atacantul de la colegii săi, înaintea plecării la FCSB. Cei de la Poli Iaşi au anunţat, pe contul oficial de Facebook, că meciul cu Steaua a fost ultimul pentru Andrei Tănasă în Copou.



La FCSB, Andrei Tănasă a ajuns alături de fratele său, Matei. La gruparea condusă de Gigi Becali, fotbalistul Iaşiului va avea un salariu lunar de 1.500 de euro.

Tot de la Poli Iaşi, FCSB i-a mai transferat în acest sezon pe Ionuţ Panţîru, ajuns deja la formaţia roş-albaştrilor, dar şi pe portarul Ştefan Târnovanu.

Afla mai multe despre: andrei tanasafcsbtransferanunt oficial 

viewscnt
Articole similare