Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial neaşteptat al clubului CFR Cluj după ce Dan Petrescu şi Culio au criticat sistemul competiţional

Anunţ oficial neaşteptat al clubului CFR Cluj după ce Dan Petrescu şi Culio au criticat sistemul competiţional

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a precizat, într-un comunicat dat publicităţii luni, că mijlocaşul Emmanuel Culio a vorbit în numele său când a criticat sistemul competiţional al Ligii I, cu referire la înjumătăţirea punctelor după sezonul regulat. Gruparea ardeleană susţine actualul sistem competiţional, care "îşi va dovedi eficienţa totală" în sezoanele următoare.

"Supărat fiind după rezultatul de egalitate obţinut în faţa Astrei, Culio a contestat formatul campionatului din ţara noastră. Aşa cum a punctat şi jucătorul în timpul interviurilor, părerea expusă public este strict opinia sa personală. Clubul nostru este un susţinător formal şi deschis al conceptului de play-off şi play-out.

Din punct de vedere matematic s-a dovedit a fi un sistem echilibrat şi ferm, cu atât mai mult cu cât, în sezonul precedent, echipa noastră a beneficiat de avantajele acestui sistem competiţional. Mai multe ţări din Europa au ales acest format competiţional şi culeg deja roadele sistemului cu play-off şi play-out. Avem încredere că în sezoanele care urmează acesta îşi va dovedi eficienţa totală şi în România, pentru ca fotbalul nostru să ajungă la valoarea şi la nivelul aşteptat de noi toţi", se arată în comunicatul clujenilor.

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Juan Culio, a criticat, duminică seară, după remiza cu Astra Giurgiu, sistemul competiţional cu play-off. Totodată, şi antrenorul echipei Dan Petrescu a criticat în mod public acest sistem. 

Afla mai multe despre: dan petrescuculioliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare