Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ OFICIAL! Prima lovitură dată de Liverpool, după ce Klopp şi-a prelungit contractul. Fotbalistul a semnat

Anunţ OFICIAL! Prima lovitură dată de Liverpool, după ce Klopp şi-a prelungit contractul. Fotbalistul a semnat

Liverpool

Comentarii

James Milner (33 de ani) şi-a prelunit contractul cu Liverpool pentru încă un sezon. "Cormoranii" au dat vestea la câteva ore după ce au anunţat că Jurgen Klopp, neamţul care a transformat formaţia de pe Anfield, şi-a pus şi el semnătura pe o nouă înţelegere, valabilă până în 2024. Milner joacă la Liverpool din 2015, fiind adus chiar de Klopp.

Liverpool a anunţat pe site-ul oficial că Milner şi-a prelungit contractul. Klopp l-a pus, aproape imediat după sosirea sa, vicecapitan pe Milner. Fotbalistul engelz a sosit pe Anfield din postura de jucător liber de contract, în 2015. De atunci, Milner a strâns 198 de meciuri, a marcat de 25 de ori şi a câştigat Liga Campionilor alături de "Cormorani".

"Am fost norocos să joc la Liverpool timp de patru ani şi jumătate, o perioadă grozavă, în care am văzut clubul cum se dezvoltă. Mă simt bine de fiecare dată când vin la anrenament, mă simt bine cu acest grup de jucători, dar şi cu antrenorul. Asta e ce îmi doream, să-mi prelungesc contractul, să rămână şi să joc la cel mai bun nivel al meu. Liverpool e un loc grozav şi suntem o echipă foarte, foarte bună!", a spus Milner imediat după ce a semnat prelunigrea contractului, vineri, conform site-ului oficial.

În ceea ce priveşte jucătorii, Liverpool e aproape de a oficializa primul transfer al iernii. Este vorba despre Takumi Minamino (24 de ani), fotbalist pe care Klopp l-a urmărit atent, de aproape, în meciurile pe care "Cormoranii" le-au jucat împotriva austriecilor de la RB Salzburg în Liga Campionilor.



Tot vineri, Liverpool a anunţat că Jurgen Klopp şi-a prelungit contractul cu formaţia de pe Anfield, cu care a semnat pentru prima dată în 2015.

Afla mai multe despre: james liverpoolcontractliverpoo 

viewscnt
Articole similare