Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial! Primul jucător care a semnat cu FCSB în această vară: "S-a rezolvat deja"

Anunţ oficial! Primul jucător care a semnat cu FCSB în această vară: "S-a rezolvat deja"

FCSB

Comentarii

Veteranul Filipe Teixeira (37 ani) a semnat astăzi un contract valabil pe şase luni cu FCSB, anunţul fiind făcut chiar de finanţatorul echipei, Gigi Becali. Teixeira rămăsese liber de contract la finalul stagiunii precedente.

"Cu Filipe Teixeira s-a rezolvat deja. A semnat pe 6 luni, iar dacă ne calificăm în Europa League se va prelungi automat pe încă 6 luni. O să aducem şi câţiva jucători cu experienţă, pe lângă să crească cei tineri. Vreau neapărat doi atacanţi, că Alibec nu mai contează pentru noi", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Becali a vorbit şi despre o posibilă ofertă primită pentru Florinel Coman, dar şi despre alte transferuri FCSB

"Acum trei zile am primit o ofertă pentru Florinel Coman. Mi-a zis cineva de la o echipă din străinătate că, dacă nu sunt mulţimit de el, îmi dă 3 milioane de euro, cât am plătit să-l iau de la Viitorul. Dar am refuzat.

Florinel nu pleacă acum, ci în minimum 2 ani. Vreau 100 de milioane de euro pe el. Coman are 15.000 de euro salariu, iar dacă mai vine peste 2 ani o ofertă pentru el, îl chem şi îi măresc salariul. Doar cu salarii mari poţi face performanţă. Trebuie o strategie de bani" - a mai spus Becali la Pro X. 

Afla mai multe despre: filipe teixeiraflorinel comanfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare