Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ senzaţional făcut de scouterul unui club din Premier League! Un jucător din Liga I e dorit în Anglia: ”E talentat”

Anunţ senzaţional făcut de scouterul unui club din Premier League! Un jucător din Liga I e dorit în Anglia: ”E talentat”

Farul Constanța

Comentarii

Partida dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa a fost un prilej bun pentru jucători de a se afirma, în condiţiile în care la jocul de pe ”Oblemenco” au fost mai mulţi impresari din străinătate.

Unul dintre agenţii prezenţi la meci a venit special pentru Ianis Hagi, iar la finalul partidei a declarat că speră să-l aducă în cel mai scurt timp în Anglia.

Mi-a plăcut Hagi, este un fotbalist foarte talentat. Chiar dacă azi s-a zbătut mult, dar fără a avea realizări, se vede că are calităţi. Îl ştiu şi pe Hagi senior, îmi aduc aminte de meciurile lui din Spania. A fost un super star.

Sper ca fiul lui să-i calce pe urme şi să avem din nou un asemenea talent pe care să-l ducem în fotbalul mare”, a spus impresarul Pelayo Moron Pendas, scouter pentru englezii de la Fulham.

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-0 meciul cu Viitorul Constanţa, oltenii dominând de la un capăt la celălalt confruntarea cu fosta campioană a României. Koljic a marcat ambele goluri pentru craioveni.

Afla mai multe despre: craiovaviitorulimpresarianis hagi 

viewscnt
Articole similare