Experiențe împreună.
You are here:

ANUNŢ-ŞOC! „Am făcut sex în Marea Neagră”. Două super vedete au aruncat internetul în AER | FOTO

ANUNŢ-ŞOC! „Am făcut sex în Marea Neagră”. Două super vedete au aruncat internetul în AER | FOTO galerie foto

WWE

Comentarii

Lana (n.r. Catherine Joy Perry) şi Rusev (n.r. Miroslav Barnyashev) nu se opresc din a oferi amănunte picante din viaţa lor de cuplu. Deşi wrestlerul bulgar a fost concediat de WWE şi s-a apucat de vlogging, americanca nu s-a sfiit mai nou să le mărturisească urmăritorilor de pe Instagram unde a întreţinut recent relaţii intime cu soţul ei.

„Tocmai am făcut sex în Marea Neagră!!! Şi într-un tanc, la WrestleMania!!!”, a fost mesajul postat de Lana pe Instagram, care însoţea o fotografie romantică cu ea şi soţul ei în apele învolburate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We just had sex in the Black Sea @tobemiro ! And on the tank at Wrestlemania!!!  ( link in bio )

O postare distribuită de CJ Perry (@thelanawwe) pe

Lana şi Rusev, cunoscut acum sub numele de Miro, nu sunt la prima astfel de extravaganţă. Anul trecut, Ryan Satin, un jurnalist american a afirmat că, în 2015, înaintea meciului cu John Cena de la WrestleMania 31, bulgarul a încercat să facă sex cu soţia sa în tancul cu care şi-a făcut intrarea în arenă.

Imediat după lansarea acestui zvon, wrestlerul a întărit spusele jurnalistului răspunzând cu un mesaj scurt pe contul oficial de Twitter, dar destul de concludent: „Am încercat?!”.

viewscnt
Articole similare
Borcea a dat lovitura in plina criza. Cati bani a luat dupa vanzarea apartamentului din Miami, de...