Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ ŞOC făcut de greci! Gigi Becali ar putea investi la un club din prima ligă elenă

Anunţ ŞOC făcut de greci! Gigi Becali ar putea investi la un club din prima ligă elenă

Fotbal

Comentarii

Puţini l-au crezut pe Gigi Becali când acesta a afirmat că-şi ia cetăţenia greacă şi pleacă din ţară. Lucrurile se complică, în vorbele patronului de la FCSB există un oarecare sâmbure de adevăr.

Publicaţia greacă thrakisport.gr a anunţat că Gigi Becali ar putea veni să investească la gruparea de primă ligă elenă, Xanthi Skoda, formaţia la care evoluează un jucător împrumutat de FCSB, brazilianul William de Amorim. Ultima declaraţie oferită de Gigi Becali, a lăsat de înţeles că acesta este dispus să părăsească România pentru Grecia, iar odată ajuns în Ţara Afroditei, să cumpere un club aflat în afara TOP 4 - Olympiakos, Panathinaikos, AEK Atena, PAOK Salonic, care necesită investiţii majore. Clubul cu cele mai mari şanse, în opinia jurnaliştilor greci, ar fi Xanthi, fosta formaţie a lui Răzvan Lucescu şi actuala echipă a lui William de Amorim, împrumutat de la FCSB.

Tată, eram şi eu supărat şi îngrijorat pentru familia mea, dar Dumnezeu şi Justiţia din România mi-au făcut dreptate. Judecătorii mi-au dat între timp dreptate şi mi-au ridicat sechestrul. Păi, cum să fac eu spălare de bani când în 2014 eram arestat? Sunt foarte supărat pe acel procuror de la DNA, cred că are un pic peste 30 de ani, dar tare om rău mai este! Nu ştiu de unde are atâta răutate pe mine, dar uitaţi şi voi că avem judecători cu capul pe umeri, iar ei mi-au dat dreptate. Cum judecătorii sunt drepţi, iar eu am încredere în ei, atunci am decis să rămân în ţara mea. Acum vreau să urez tuturor românilor sărbători fericite şi un an nou mult mai bun. Eu o să mă duc în continuare la biserică, iar voi să fiţi toţi sănătoşi”, declara Becali, pentru ProSport, în urmă cu patru zile.

În acest moment, Xanthi Skoda se află pe locul 8, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: fotbalbecalixanthi 

viewscnt
Articole similare