Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ şoc făcut de scoţieni! Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău la hotel înaintea meciului Celtic - CFR Cluj

Anunţ şoc făcut de scoţieni! Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău la hotel înaintea meciului Celtic - CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu ar putea rata meciul pe care CFR Cluj îl va disputa joi seară contra lui Celtic Glasgow, anunţă scoţienii.

UPDATE | Din informaţiile Telekom Sport, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, are o problemă la stomac şi, cel mai probabil, se va afla pe banca grupării ardelene, la meciul cu Celtic.

The Scottish Sun notează că antrenorului campioanei României i s-a făcut rău la hotel şi nu a luat parte la conferinţa de presă, de miercuri seară, de dinaintea meciului cu Celtic. În lipsa lui Dan Petrescu, la conferinţa de presă a participat Alin Minteuan.

"Sperăm că Dan ni se va alătura încă de mâine dimineaţă, nu mâine după-amiază. Nu este o problemă gravă şi ne dorim mult să îl avem pe bancă, dar, dacă nu se va întâmpla asta, suntem gata să pregătim echipa de meci", a declarat Alin Minteuan, la conferinţa de presă.

Portarul CFR-ului, Giedrius Arlauskis, a oferit la rândul său detalii despre starea lui Dan Petrescu: "Chiar înainte să plecăm spre stadion, ne-a spus că nu se simte prea bine. Ştim că este un luptător. Cred că va fi bine mâine. Chiar dacă nu va fi 100%, va fi alături de noi, sunt sigur, de aceea avem atâta încredere în el"

Celtic Glasgow - CFR Cluj, joi, de la 22:00, în direct la Telekom Sport 1

Celtic - CFR Cluj, meci din cea de-a doua etapă a fazei grupelor UEFA Europa League, se vede în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro, joi, de la 22:00.

Duelul are loc în Grupa E a competiţiei, acolo unde, în mod surprinzător, echipa antrenată de Dan Petrescu este lider. CFR Cluj a produs surpriza primei runde a fazei grupelor din actuala ediţie a Europa League. Pe 19 septembrie, campioana en titre a Ligii 1 a învins Lazio, la Cluj, cu scorul de 2-1, graţie golurilor înscrise de Ciprian Deac, din penalty, în minutul 25, şi Billel Omrani, în minutul 75, după ce Bastos reuşise deschiderea scorului în minutul 25.

Meciul de joi va reprezenta cea de-a treia întâlnire dintre Celtic Glasgow şi CFR Cluj, după cele două din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League, în care clujenii s-au impus (scor 1-1 acasă şi 4-3 în deplasare).

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare