Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ANUNŢ-ŞOC în WWE: „Sunt însărcinată”. Becky Lynch a renunţat la titlul de campioană

ANUNŢ-ŞOC în WWE: „Sunt însărcinată”. Becky Lynch a renunţat la titlul de campioanăgalerie foto

WWE

Comentarii

Becky Lynch(n.r. Rebecca Quin) este însărcinată. Irlandeza care a schimbat faţa wrestlingului feminin în ultimii doi ani a făcut anunţul la ultimul episod din Raw, acolo unde era campioană de 399 de zile, record absolut.

Tatăl copilului este nimeni altul decât Seth Rollins(n.r. Colby Lopez), logodnicul lui Becky, cei doi fiind împreună încă din luna februarie a anului trecut. Discursul emoţionant al irlandezei îl puteţi urmări vineri, de la ora 22:00, pe Telekom Sport, în cadrul celui mai recent episod din Raw.

„Nu am nicio idee ce va urma de acum înainte, dar toate visurile mele au devenit realitate. Am intrat în 2013 în Performance Center necunoscând pe nimeni, iar acum părăsesc aceeaşi clădire având o nouă familie”, a fost mesajul postat de Becky Lynch pe reţelele de socializare.

În WWE, Becky Lynch e considerată una dintre „feţele companiei”, aşa cum au fost în trecut Hulk Hogan, The Rock sau John Cena. Deşi are doar 33 de ani, irlandeza a realizat aproape orice în WWE. Are în palmares centurile diviziei feminine Raw şi SmackDown şi a câştigat Royal Rumble-ul din 2019.

Tot în 2019, Becky Lynch a câştigat primul main event cu femei din istoria WrestleMania, atunci când le-a învins pe Ronda Rousey şi pe Charlotte Flair. În ultimii doi ani, „The Man” a apărut alături de Seth Rollins în revista Muscle and Fitness şi alături de Roman Reigns pe coperta jocului WWE 2k20.

 

 

Afla mai multe despre: becky lynchgravidainsarcinatawwecopil 

viewscnt
Articole similare