Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ şocant după o victorie importantă! Andrei Prepeliţă se gândeşte serios să renunţe la fotbal. Motivul este incredibil

Anunţ şocant după o victorie importantă! Andrei Prepeliţă se gândeşte serios să renunţe la fotbal. Motivul este incredibil

FC Argeș

Comentarii

Mijlocaşul lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a oferit o poziţie radicală la finalul partidei câştigate de echipa sa în deplasare, la Petrolul Ploieşti, scor 1-2. Cu toate că a stabilit egalitatea într-o victorie extrem de importantă pentru FC Argreş în lupta pentru promovare, Prepeliţă a anunţat că se retrage din fotbal!

Subiectul păstrării fotbaliştilor în cantonament la finalul sezonului, în scopul prevenirii infectării acestora cu noul coronavirus, este unul cât se poate de sensibil în fotbalul românesc. Pierderea timpului petrecut cu familia îi nemulţumeşte profund pe mulţi jucători. Este cazul şi lui Andrei Prepeliţă. Ajuns la 34 de ani, piteşteanul este hotărât să renunţe la fotbal dacă această măsură va fi aplicată de clubul la care evoluează în prezent.

”Sunt contrariat că şi oameni de fotbal spun că li se pare normal ca fotbaliştii să stea în cantonament. Se putea în astea două săptămâni, dar din sezonul viitor nu ştiu ce se va întâmpla, pentru că eu dacă va fi (n.r.- cantonament) o să mă retrag, nu o să pot să stau. Avem viaţă de familie, de plătit rate”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Piteşteanul le-a atras atenţia colegilor săi că meciul de pe teren propriu cu UTA Arad este cel decisiv şi le-a spus că trebuie să fie moderaţi, deoarece obiectivul promovării nu este încă împlinit. ”Sunt rezervat, concentrat pe meciul care a rămas.”, a adăugat acesta.

”Au condus ei contrar cursului jocului, ne-am făcut jocul, dar a venit acel penalty. Apoi a fost mult până i-am desfăcut.”, a explicat succint Andrei Prepeliţă evoluţia partidei.

Afla mai multe despre: andrei prepelitafc argesliga 2 

viewscnt
Articole similare