Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ şocant făcut de o echipă din Liga 1: “Salariile sunt blocate până se schimbă atitudinea echipei”

Anunţ şocant făcut de o echipă din Liga 1: “Salariile sunt blocate până se schimbă atitudinea echipei”

Superliga

Comentarii

FC Argeş a acumulat un singur punct de la revenirea în Liga 1, iar preşedintele clubului a pus piciorul în prag şi a anunţat că nu îi mai plăteşte pe jucători.

”Începând de astăzi toate obligaţiile financiare pe care le avem faţă de jucători, faţă de staff sunt blocate. Deci nu mai există niciun fel să n-aud de drepturi salariale, de prime. Ei atâta ştiu. Începând de astăzi până nu apar rezultatele şi nu se observă clar o schimbare şi în joc şi în atitudine nu mai vorbim de bani.

Este singura echipă din Liga 1 care şi-a luat banii alaltăieri deci sunt la zi. Ei pe 15 au luat banii pe luna în curs. Asemenea lipsă de responsabilitate eu n-am văzut. Deci dacă atitudinea nu se schimbă, implicarea  atunci lucrurile se vor schimba”, a declarat Cristian Gentea, preşedintele lui FC Argeş, potrivit Fanatik. 

Picătura care a umplut paharul a fost înfrângere, 0-3, împotriva celor de la FCSB, care a jucat cu o echipă decimată de coronavirus, unde însă a strălucit "perla" Dennis Man, care a înscris un hattrick în partida de duminică seară. Singurul punct al piteştenilor a venit în urma meciului cu UTA Arad, cealaltă nou-promovată în prima ligă. 

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare