Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ şocant! Un fost fotbalist de la Real Madrid ar fi ordonat asasinarea lui Darko Kovacevici

Anunţ şocant! Un fost fotbalist de la Real Madrid ar fi ordonat asasinarea lui Darko Kovacevici

Diverse

Comentarii

Conform cotidianului sârbesc ”Telegraf”, fostul fotbalist al echipei Real Madrid, Raul Bravo ar fi în spatele atentatului la adresa lui Darko Kovacevici.

Pare incredibil, dar cel puţin asta susţine presa din Serbia. Raul Bravo, fost jucător la Real Madrid ar fi ordonat asasinarea lui Darko Kovacevici. Telegraf susţine că fotbalistul spaniol ar fi contactat un asasin plătit pentru a-l ucide pe fostul fotbalist de la Real Sociedad.

Autorităţile din Grecia nu ar conecta totuşi cazul Kovacevici cu ”Operaţiunea Oikos” în care Raul Bravo este acuzat oficial de către autorităţi. Raul Bravo a fost arestat alături de mai mulţi jucători şi oficiali din prima ligă cu acuzaţia că ar fi condus un grup infracţional care truca meciuri pentru pariuri, partida în cauză fiind meciul Real Valladolid - Valencia, scor 0-2, din finalul acestui sezon, care a consfiinţit calificarea "liliecilor" în viitoarea ediţie a Champions League.

Kovacevici, 46 de ani, a fost atacat de două persoane după ce şi-a parcat maşina. El a ajuns la spital cu răni la mână şi la genunchi, dar nu de la gloanţe, ci în urma faptului că s-a aruncat la pământ pentru a se feri. Poliţia a găsit incendiată maşina folosită de agresori, un automobil Smart, în apropierea locului atacului.

"Am văzut un om coborând din maşină şi venind cu un pistol îndreptat înspre mine. M-am aruncat instinctiv şi el a tras, apoi a urcat în maşină şi a dispărut", a declarat Kovacevic, la ieşirea din spital.

În cariera de fotbalist, Kovacevici, 59 de selecţii în naţionala Serbiei, a jucat la echipe ca Steaua Roşie Belgrad, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio şi Olympiacos Pireu.

Afla mai multe despre: raul bravodarko kovacevici 

viewscnt
Articole similare