Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător al Universităţii Craiova. Jucătorii au primit liber până pe 21 aprilie

Anunţ surprinzător al Universităţii Craiova. Jucătorii au primit liber până pe 21 aprilie
Comentarii

Oficialii FRF au suspendat toate competiţiile de fotbal de pe teritoriul ţării până pe 31 martie, însă Universitatea Craiova le-a dat liber jucătorilor până pe 21 aprilie.

"Clubul Universitatea Craiova a decis să suspende activitatea începând de astăzi până pe 21 aprilie 2020, dată la care intenţionăm să efectuăm un cantonament pentru a pregăti finalul de Play-Off sau noul sezon competiţional, în funcţie de deciziile ce se vor lua la nivel de organizator de competiţie.

În funcţie de evoluţia situaţiei pandemiei de COVID-19, data programată pentru reunire poate suferi modificări în sensul devansării sau amânării acesteia" , se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Când se reia Liga I

"Dacă am relua campionatul undeva la data de 15 mai, am avea timp să-l terminăm până la momentul în care ar urma să aibă loc meciurile din primele tururi preliminare din cele două competiţii europene. Categoric e că primul scenariu e cel de a termina campionatul, chiar dacă ar urma să comprimăm etapele, cu multe intermediare, respectiv miercuri joi, sâmbătă, duminică" , a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare