Experiențe împreună.
You are here:

Anunţ surprinzător al Universităţii Craiova. Jucătorii au primit liber până pe 21 aprilie

Anunţ surprinzător al Universităţii Craiova. Jucătorii au primit liber până pe 21 aprilie

U Craiova

Comentarii

Oficialii FRF au suspendat toate competiţiile de fotbal de pe teritoriul ţării până pe 31 martie, însă Universitatea Craiova le-a dat liber jucătorilor până pe 21 aprilie.

"Clubul Universitatea Craiova a decis să suspende activitatea începând de astăzi până pe 21 aprilie 2020, dată la care intenţionăm să efectuăm un cantonament pentru a pregăti finalul de Play-Off sau noul sezon competiţional, în funcţie de deciziile ce se vor lua la nivel de organizator de competiţie.

În funcţie de evoluţia situaţiei pandemiei de COVID-19, data programată pentru reunire poate suferi modificări în sensul devansării sau amânării acesteia" , se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Când se reia Liga I

"Dacă am relua campionatul undeva la data de 15 mai, am avea timp să-l terminăm până la momentul în care ar urma să aibă loc meciurile din primele tururi preliminare din cele două competiţii europene. Categoric e că primul scenariu e cel de a termina campionatul, chiar dacă ar urma să comprimăm etapele, cu multe intermediare, respectiv miercuri joi, sâmbătă, duminică" , a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe