Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător făcut de Mircea Rednic. Când se retrage din antrenorat: "Atât mai am. Ajunge!" Ce urmează pentru "Puriu"

Anunţ surprinzător făcut de Mircea Rednic. Când se retrage din antrenorat: "Atât mai am. Ajunge!" Ce urmează pentru "Puriu"

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Rednic a mărturisit, la finalul meciului câştigat de Dinamo contra Concordiei Chiajna, cu scorul de 3-2, că va mai antrena doar până la vârsta de 60 de ani.

Rednic a vorbit despre viitorul său, în contextul în care antrenorul care l-a promovat la seniori în urmă cu aproape 40 de ani se pregăteşte pentru o nouă provocare. Conform presei din Turcia, Mircea Lucescu ar putea reveni la Beşiktaş.

"Sunt sigur că nea Mircea nu va sta mult timp acasă. Nu poate să stea acasă, pentru că fotbalul este totul pentru el", a spus Mircea Rednic.

"Antrenor am zis că rămân până la 60 de ani. Mai am trei ani, ajunge!", a adăugat tehnicianul lui Dinamo.

După ce va pune capăt carierei de antrenor, "Puriul" are de gând să rămână în fotbal, dar ca finanţator: "Mă gândesc foarte serios, dar mai mult nu pot să fac. O să îmi susţin jucătorii, clubul, antrenez".

Mircea Rednic, care împlineşte 57 de ani pe 9 aprilie, a început să antreneze în 2000, la Rapid Bucureşti, după care a mai pregătit FCM Bacău, Al Nassr, U Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron şi Al Faisaly.

Dinamo - Concordia 3-2. Mircea Rednic, supărat pe jucători

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Concordia Chiajna, în etapa a patra a play-out-ului Ligii I. Pentru Dinamo au marcat Papazoglou '28, '48 şi Zenke '56, iar pentru Concordia au înscris Ivanovici '69 şi Bawab '90+3.

"Nu am avut emoţii, dar m-a deranjat, pentru că am avut jocul în mână, am avut 3-0, ne-am creat foarte multe ocazii, după aia, pe contraatac.... nu ai voie să le tratezi cum au fost tratata. Nu se ştie în fotbal. Mai erau cinci minute.... cine ştie ce mai făceam. Cu inima stau bine,dar uzura se adună.

Chiar i-am certat. I-am felicitat pentru victorie, dar chiar i-am certat. Când prinzi o echipă în situaţia în care a fost Chiajna, vorbesc de repriza a doua, trebuie să dai cât mai multe goluri.

Pentru mine e foarte important. Eu îi judec, dar ei nu îşi dau seama. Sper să îşi dea seama, că eu nu mă joc. Nu ai voie să... trebuie să fim profesionişti până la capăt.

Nu atac jucătorii, dar nu ai voie să... de la 3-0, să ajungi la 3-2. Îţi lasă un gust amar. Mai ales după ce că îţi vin foarte puţini suporteri, nu ai voie să îi dezamăgeşti. O să am mâine o discuţie foarte serioasă cu ei", a spus Rednic.

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare