Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător făcut în presa din Spania: Iker Casillas şi Sara Carbonero s-au despărţit

Anunţ surprinzător făcut în presa din Spania: Iker Casillas şi Sara Carbonero s-au despărţit
Comentarii

Iker Casillas şi Sara Carbonero, care formau unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume, s-au despărţit, conform jurnaliştilor revistei "Lecturas".

Jurnaliştii spanioli notează că Iker Casillas şi Sara Carboconero nu mai locuiau de mult timp împreună, astfel că despărţirea a fost de comun acord, în urma neînţelegerilor apărute în ultimele luni. În ciuda despărţirii, fostul portar al Realului a fost alături de Sara Carbonero la începutul lunii februarie, când aceasta s-a operat din nou.

Interesant este că cei doi au preferat acum să se despartă, la doi ani de la problemele serioase pe care au reuşit să le depăşească împreună. În 2019, când era legitimat la FC Porto, Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la un antrenament, iar în luna mai a aceluiaşi an, Sara Carbonero a fost diagnosticată cu cancer ovarian.

"Când încă nu ne-am revenit după un şoc, viaţa ne-a surprins din nou. În urmă cu câteva zile, în cadrul unui control de rutină, medicii au descoperit o tumoare malignă şi am fost operată. Totul este bine şi din fericire am prins-o din timp, dar mai am câteva luni de bătălie în care trebuie să respect tratamentul", scria atunci Sara Carbonero.

Sara Carboero, ambasadoare UNICEF, a aflat că este bolnavă la scurt timp după ce revenise la postul de televiziune Mediaset, după doi ani de absenţă.

Veştile bune au venit pe finalul anului 2019. În noiembrie, jurnalista a încheiat cu succes chimioterapia, tratament pe care l-a urmat ca măsură de prevenţie.

Casillas şi Carbonero s-au căsătorit în 2016, după o relaţie de şase ani. Împreună au doi copii, Martin şi Lucas, de şapte, respectiv patru ani.

Afla mai multe despre: casillassara carbonero 

viewscnt
Articole similare