Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător înaintea meciului cu Kerber. Simona Halep a dezvăluit când se retrage din tenis

Anunţ surprinzător înaintea meciului cu Kerber. Simona Halep a dezvăluit când se retrage din tenis

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a acordat un amplu interviu publicaţiei franceze Tennis Magazine, în care a vorbit despre întreaga sa carieră. Sportiva care va juca în sferturile de finală de la Roland Garros cu Angelique Kerber a anunţat şi la ce vârstă vrea să se retragă din tenis.

Simona le-a transmis francezilor că nu are de gând să le urmeze exemplul surorile Williams, care evoluează în circuit la 35+. Halep plănuieşte să se retragă la maximum 32 de ani. 

„Am decis când să mă retrag din tenis. Cred că mă voi retrage la 30-32 de ani, dar nu pot să spun niciodată. Când aveam 20 de ani mă gândeam că mă voi retrage la 26 sau 27 de ani, e vârsta pe care o am astăzi şi nu mă gândesc la retragere- a menţionat Halep. 

În acelaşi timp, Simona a declarat că în momentul când va avea un copil va renunţa definitiv la tenis, indiferent de vârstă. 

Nu, niciodată. Dacă voi avea un copil într-o zi, voi spune stop carierei pentru că mi se pare foarte dificil să călătoresc cu un copil şi în plus o să vreau să petrec cât mai mult timp cu el acasă” - a spus Simona Halep 

Afla mai multe despre: simona haleptenisroland garrosangelique kerber 

viewscnt
Articole similare