Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător la Dinamo! Bogdan Bălănescu vrea să plece de la clubul din Ştefan cel Mare

Anunţ surprinzător la Dinamo! Bogdan Bălănescu vrea să plece de la clubul din Ştefan cel Mare

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Bălănescu pleacă de la Dinamo. Directorul general al clubului din Ştefan cel Mare îşi va preda “mandatul” şi va pleca după 22 de ani.

Bălănescu şi-a hotărât deja viitorul, iar Dinamo nu mai face parte din planurule sale. Bogdan i-a anunţat pe şefii spanioli, iar luni va oficializa alegerea şi prin semnarea actelor.

Victorie pentru Dinamo şi probleme la club

Dinamo a câştigat pentru prima dată, după două luni. În victoria cu 3-0 în faţa celor de la FC Voluntari, alb-roşii au ieşit din perioada grea, în care au avut 5 înfrângeri şi un egal, în ultimele 6 partide.

La Dinamo situaţia este foarte grea. Jucătorii, dar şi alţi oameni din cadrul echipei sunt neplătiţi de multă vreme. Mulţi jucători deja caută variante pentru a pleca de la echipa din Ştefan cel Mare.

Contra pare că urmează acelaşi traseu, antrenorul nu vrea să mai rămână şi primeşte deja oferte bune din alte campionate.

“Nu mă identific cu minciunile de la acest club. Vrem să ne despăţim unii de alţii şi ar trebui să fie mai serioşi şi să încerce să ne despărţim pe cale amiabilă.”, a declarat Cosmin Contra

Afla mai multe despre: bogdan balanescu cosmin contra dinamo 

viewscnt
Articole similare