Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător! Robert Ilyeş, numit pe banca unei echipe care a jucat în play-off-ul Ligii 1: "Îi urăm mult succes"

Anunţ surprinzător! Robert Ilyeş, numit pe banca unei echipe care a jucat în play-off-ul Ligii 1: "Îi urăm mult succes"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul fotbalist Robert Ilyeş a fost numit în funcţia de antrenor secund al echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. El va fi secundul lui Csaba Laszlo, noul antrenor al formaţiei covăsnene.

Ajuns la 45 de ani, fostul mijlocaş, care a cucerit titlul de campion al României alături de Rapid, în 2003, a antrenat ultima oară echipa de juniori U19 a clubului Csikszereda Miercurea Ciuc.

Redăm în integralitate comunicatul clubului Sepsi OSK:

"Ilyés Róbert, noul antrenor secund al Sepsi OSK

Pe această cale dorim să vă informăm că Sepsi OSK are un nou antrenor secund în persoana lui Ilyés Róbert, care ultima oară a antrenat echipa de juniori U19 a clubului FK Csíkszereda. El a mai fost antrenor secund la FC Braşov şi antrenor - jucător la FK Csíkszereda.

Ca fotbalist, Ilyeş Róbert a debutat în prima ligă în sezonul 1997-1998. De-a lungul carierei el a evoluat la Foresta Suceava, Astra Ploieşti, Rapid Bucureşti, FK Khazar Lankaran (Azerbaidjan), FC Braşov şi FCM Târgu Mureş. A jucat ultimul meci în Liga I în 2012 la FCM Târgu Mureş. După aceea, s-a întors la Miercurea Ciuc, unde a jucat la FK Csíkszereda, iar după retragere a acceptat să lucreze ca antrenor al echipei de juniori U19 a clubului din Miercurea Ciuc.

Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!"

Afla mai multe despre: ilies 

viewscnt
Articole similare