Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător venit de la Paris. Când va reveni Neymar pe teren: "Tocmai ce am discutat cu el"

Anunţ surprinzător venit de la Paris. Când va reveni Neymar pe teren: "Tocmai ce am discutat cu el"
Comentarii

Brazilianul Neymar, în convalescenţă în Brazilia după operaţia suferită la piciorul drept, va reveni în 2-3 săptămâni la Paris, a anunţat antrenorul Unai Emery (PSG), înaintea meciului de astăzi cu AS Monaco din finala Cupei ligii franceze.

''Am vorbit în această săptămână cu el. Este bine, liniştit. Am discutat şi de finala de sâmbătă şi el va fi atent. Apoi, va reveni în 2-3 săptămâni la Paris'', a declarat Unai Emery.

Neymar, 26 ani, s-a accidentat pe 25 februarie în meciul cu Marseille (3-0) din Ligue 1 şi a ratat meciul retur cu Real Madrid (1-3), disputat pe 6 martie în optimile Ligii Campionilor. Starul de la PSG a fost operat pe 3 martie de medicul naţionalei Braziliei, Rodrigo Lasmar, care a apreciat indisponibilitatea atacantului între două luni şi jumătate şi trei luni.

Dacă lucrurile vor decurge bine în privinţa recuperării sale, Neymar intenţionează să revină în Franţa la finele lunii aprilie şi ar putea evolua în ultimele trei etape din Ligue 1, în meciurile cu Amiens, Rennes şi Caen.

De asemenea, starul brazilian speră să poată disputa şi finala Cupei Franţei, care va avea loc în data de 8 mai, pe Stade de France, în cazul în care parizienii vor reuşi să se califice în ultimul act, după semifinala cu Caen, programată peste trei săptămâni.

Afla mai multe despre: psgneymarunai emeryparisligue 1 

viewscnt
Articole similare