Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ teribil pentru PAOK: ”Există un paragraf în regulament”. Formaţia lui Răzvan Lucescu poate fi retrogradată

Anunţ teribil pentru PAOK: ”Există un paragraf în regulament”. Formaţia lui Răzvan Lucescu poate fi retrogradată
Comentarii

Cosmin Bărcăuan, fost fotbalist în Grecia la PAOK şi OFI Creta, a vorbit despre situaţia tensionată din Grecia. Stabilit la Salonic, Bărcăuan e la curent cu tot ce s-a întâmplat în ultima vreme şi trage un semnal de alarmă pentru echipa lui Răzvan Lucescu.

Bărcăuan anunţă că PAOK ar putea fi chiar şi retrogradată, în cel mai rău caz, dar îi ia apărarea patronului Ivan Savvidis, pe care îl consideră chiar un om bun.

"Nu ştiu dacă a făcut-o cu rea intenţie. Sută la sută are permis de port-armă. Nu a ameninţat pe nimeni, pur şi simplu s-a supărat, era foarte nervos. El s-a dus să scoată echipa de pe teren. Omul ăsta a investit în club şi-n Salonic foarte mulţi bani. Nu e agresiv, nu e din filme, a încercat să facă un bine.

Premierul vrea să suspende campionatul, dar nu ştiu dacă e bine. Să suspende arbitrul, antrenorul, echipa sau cine e de vină, dar nu toată competiţia. Am auzit şi de varianta ca PAOK să fie retrogradată, e un paragraf în regulament care spune asta, dar nu ştiu exact normele. Dar, ar fi prea mult. Să-l amendeze pe patronul lui PAOK şi gata!  Am ajuns pe prima pagină a ziarelor din toată lumea şi nu e bine pentru fobtalul grec", a spus Bărcăuna pentru ProSport.

Afla mai multe despre: paokbarcauanscandalgrecia 

viewscnt
Articole similare