Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ uluitor făcut înaintea returului dintre FC Porto şi Liverpool! Mohamed Salah pleacă de pe Anfield la finalul sezonului

Anunţ uluitor făcut înaintea returului dintre FC Porto şi Liverpool! Mohamed Salah pleacă de pe Anfield la finalul sezonului
Comentarii

Atacantul echipei Liverpool, Mohamed Salah (26 de ani), vrea să plece de pe Anfield, la finalul sezonului, informează presa internaţională.

În ziua returului dintre FC Porto şi Liverpool, cotidianul AS face un anunţ cu totul şi cu totul surprinzător. Spaniolii susţin că internaţionalul egiptean este nemulţumit de modul în care este tratat de conducerea "cormoranilor" şi a luat decizia de a pleca de pe Anfield la finalul sezonului, după o discuţie cu antrenorul Jurgen Klopp. 

Transferat în 2017 de la AS Roma, Mohamed Salah a avut cele mai bune evoluţii din carieră la formaţia de pe Anfield, reuşind să înscrie 66 de goluri în 97 de meciuri jucate pentru Liverpool.

Printre echipele interesate de Salah se numără şi Real Madrid, care l-a dorit pe egiptean şi vara trecută.

Salah este anunţat titular în meciul pe care Liverpool îl joacă, miercuri, de la 22:00, contra echipei FC Porto, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. În tur, englezii s-au impus acasă, 1-0. Meciul poate fi urmărit în direct la Telekom Sport 2.

 

 

Afla mai multe despre: salah 

viewscnt
Articole similare