Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţat drept următorul transfer de la FCSB, jucătorul este în dubii: ”Nu ştiu nimic!”

Anunţat drept următorul transfer de la FCSB, jucătorul este în dubii: ”Nu ştiu nimic!”

Superliga

Comentarii

Petrolul a intrat în hora retrogradării după eşecul cu FC Botoşani, de la Ploieşti, scor 1-2. ”Găzarii” sunt pe locul 11, cu 26 de puncte, cinci mai multe decât Dinamo şi FC Voluntari, echipe ce ocupă poziţiile retrogradabile.

Alexandru Musi a vorbit la finalul partidei despre situaţia dificilă în care a ajuns echipa sa şi a părut nesigur în momentul în care a fost întreba despre viitorul său.

Deşi Mihai Stoica a anunţat că tânărul atacant va îmbrăca tricoul FCSB în sezonul următor, jucătorul Petrolului a preferat să nu dea un răspuns concret, spunând că îşi doreşte doar să joace fotbal.

Alexandru Musi nu este sigur de venirea la FCSB: ”Nu ştiu! Eu vreau doar să joc fotbal”

”Trebuie să ridicăm capul, să mergem mai departe, şi să ne salvăm cu o victorie împotriva Oţelului. Este presiune în momentul de faţă, şi tensiune, dar noiţ rebuie să băgăm la cap, terbuie să îl ascultăm pe mister, şi trebuie să o scoatem la capăt

Da, eu spun că puteam să o scoatem la capăt mai repede dar aşa a fost să fie, sper din tot suflertul să ne salvăm că în orice echipa sunt decăderi şi urcări, noi am venit la antrenament, ne-am rpegatit foarte bine, nu ştiu ce s-a întâmplat

Eu o să fiu concentrat 100% la petrolul până la ultimul meci, nu ştiu dacă o să mă întorc la FCSB, dacă o să plec iar. Eu vreau să joc fotbal, doar atât, a spus Alexandru Musi, după Petrolul - FC Botoşani 1-2.

În acest sezon, Musi a marcat cinci goluri şi a livrat patru pase decisive în 36 de meciuri pentru Petrolul. 

  • Cota de piaţă a lui Alexandru Musi este estimată de Transfermarkt la 650.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligapetrolulfcsb 

viewscnt
Articole similare