Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul aşteptat de toată lumea fotbalului! Mondial cu sau fără Ibrahimovic? Declaraţia starului suedez

Anunţul aşteptat de toată lumea fotbalului! Mondial cu sau fără Ibrahimovic? Declaraţia starului suedez

Cupa Mondială

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din naţionala Suediei înainte ca scandinavii să obţină biletele pentru CM 2018, în urma barajului cu Italia, iar starul suedez se gândeşte acum tot mai serios să revină asupra deciziei pentru a-şi reprezenta ţara la un nou turneu final.

Scos din joc de o accidentare gravă, Ibrahimovic a revenit pe teren mai devreme decât s-ar fi aşteptat mulţi, însă a avut din nou probleme care l-au ţinut departe de gazon. Totuşi, ar putea fi apt până la startul CM 2018 şi spune că va cântări serios posibilitatea de a reveni.

"E o întrebare dificilă (n.r. participarea la CM 2018). Vreau să simt că pot să-mi ajut echipa şi să contribui cu ceva, nu vreau să revin doar pentru că în trecut am fost cineva. Uşa nu este închisă, totuşi. Îmi e dor de echipa naţională. Când joci 20 de ani pentru echipă şi brusc nu mai eşti acolo şi îi vezi pe ceilalţi jucând, e greu", a spus Ibrahimovic, citat de Reuters.

În vârstă de 36 de ani, Ibrahimovic este cel mai bun marcator din istoria Suediei, cu 62 de reuşite în 116 meciuri. Atacantul lui Manchester United s-a retras de la naţională după Euro 2016, competiţie părăsită de nordici din faza grupelor.

Afla mai multe despre: ibrahimovicsuediacmcampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare