Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul aşteptat de toţi rapidiştii: "Intrăm în rândul marilor cluburi" Cum se pregătesc alb-vişinii pentru derbyul cu Petrolul

Anunţul aşteptat de toţi rapidiştii: "Intrăm în rândul marilor cluburi" Cum se pregătesc alb-vişinii pentru derbyul cu Petrolul

Rapid

Comentarii

Giuleştenii vor iniţia o campanie de marketing care să vină în ajutorul numeroşilor fani ai Rapidului.

Astfel, la mai bine de doi ani de la apariţia echipei actuale, suporterii trupei din Grant vor putea să îşi procure din nou produse cu însemnele clubului. 
 
"Ne-am propus să intrăm în rundul cluburilor mari din Occident şi prin prisma marketingului. Astfel din acest moment vom lansa materiale promoţionale destionale suporterilor noştri sub marcă proprie. Toate vor avea această emblemă acest R, semnificativ în istoria noastră. Şi ca o recunoaştere şi o transmitere a propriilor valori clubul nostru îşi propune să readucă în prim plan materiale simbol pentru istoria echipei, pentru suporteri şi pentru fotbalul românesc. Suporterii noştri duceau primele bannere primele eşarfe şi fulare. Practic noi, Rapidul am deschis această modă în tirbune. Vrem să readucem în prim plan trei produse care au reprezentat o premieră pentru lumea fotbalului din România în perioada comunistă tricoul fularul şi eşarfa, toate respectând cu exactitate designul original" a declarat Lucian Ionescu, ofiţerul de presă al Rapidului. 
 
După mai bine de două săptămâni de pauză, rapidiştii vor întâlni Petrolul într-un meci care altădată se juca pentru titlul de campioană a României. 
 
"Întâlnim o echipă care pe hârtie are cei mai mulţi componenţi care au evoluat în prima ligă, numărasem 12 sau 13 jucători. Au un antrenor probabil cel mai bun din Liga a doua după rezultatele din ultimii doi ani. La buget probabil sunt probabil iar pe primul loc. Cred că şi ei sunt departe de potenţialul lor real şi sunt nemulţimiţi de ce s-a întâmplat în acest campionat până acum. Starea lor de spriti e bună, au schimbat sistemul. Joacă cu doi atacanţi. Joacă în sistem 4 4 2 probabil aşa vor juca şi mâine. Eu nu am întâlnit o asemenea situaţie să te opreşti în mijlocul turului pentru aproape trei săptămâni celelalte echipe jucând. Nu pot să ştiu dacă a fost lucru bun sau nu" i-a analizat pe lupi antrenorul Daniel Pancu. 
 

Afla mai multe despre: pancupetrolulrapidmarketing,  

viewscnt
Articole similare