Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul aşteptat de toţii fani Barcelonei! Xavi a recunoscut negocierile: "Dorinţa mea acum este să antrenez Barca"

Anunţul aşteptat de toţii fani Barcelonei! Xavi a recunoscut negocierile: "Dorinţa mea acum este să antrenez Barca"

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (40 de ani) a făcut anunţul mult aşteptat de banii Barcelonei. Fostul mijlocaş al grupării blaugrana a declarat că vrea să îşi antreneze echipa la care a scris istorie.

Xavi spus, încă o dată, că dorinţa lui este de a fi pe banca Barcelonei: "Cea mai mare dorinţă pe care o am acum este să fiu antrenorul Barcelonei şi să readuc succesul la Barcelona. Au venit la mine în ianuarie, am vorbit, însă le-am spus că circumstanţele nu sunt potrivite", a spus Xavi, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

Fostul mijlocaş al naţionalei Spaniei, care şi-a trecut în CV două Campionate Europene şi un Campionat Mondial, a anunţat şi când va ajunge pe Camp Nou ca antrenor. Aceeaşi sursă notează că pentru Xavi momentul potrivit ar fi în 2021, atunci când se va alege noul preşedinte al clubului. 

Xavi a jucat la Barca din 1998 până în 2015, iar ultima perioadă a carierei şi-a petrecut-o la Al Sadd, echipă pe care o antrenează în acest moment. 

Tensiuni între Messi şi antrenorul Barcelonei? FOTO & VIDEO | Camerele TV au surprins două momente când argentinianul l-a ignorat complet în timpul partidei Celta - Barça 2-2

În timpul partidei Celta Vigo - Barcelona 2-2, camerele TV au surprins două momente în care Eder Sarabia, secundul lui Quique Setien la FC Barcelona, a încercat să-i transmită ceva lui Leo Messi, iar starul argentinian l-a ignorat. Mundo Deportivo scrie că Luis Suarez a încercat să-l facă atent pe Leo Messi la Sarabia, însă acesta a continuat să se îndepărteze de acesta.

Messi a părut nervos. Dar argentinianul nu e singurul fotbalist care l-a ignorat pe Eder Sarabia. Ivan Rakitic, la rândul său, a l-a copiat pe Messi şi n-a vrut să asculte indicaţiile pe care Sarabia a încercat să i le dea.

Afla mai multe despre: xavibarcelona 

viewscnt
Articole similare