Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul care poate arunca în aer fotbalul românesc! ” Asta e singura soluţie ca să se unească Steaua şi FCSB!” Cum pot fuziona cele două cluburi

Anunţul care poate arunca în aer fotbalul românesc! ” Asta e singura soluţie ca să se unească Steaua şi FCSB!” Cum pot fuziona cele două cluburi

Fotbal intern

Comentarii

FCSB şi Steaua se află într-un conflict de mai mulţi ani şi se luptă pentru palmares şi pentru stadionul din Ghencea.

De mai mulţi ani, fanii s-au separat în două tabere, iar o mare parte dintre ei au ales să susţină echipa lui Gigi Becali, iar o altă parte susţin echipa care a promovat anul acesta în Liga 2. 

Fostul oficial din Liga 1, Dinu Gheorghe, a vorbit despre posibilitatea ca cele două echipe să se unească, la fel cum au făcut Farul şi Viitorul în această vară. Fostul conducător de la Rapid crede că această variantă este aproape imposibilă şi că acest lucru s-ar întâmpla doar dacă Armata ar renunţa la secţia de fotbal şi i-ar oferi patronului FCSB numele şi stadionul din Ghencea. 

 Să facă o fuziune cum a făcut Farul cu Viitorul?

”Să aibă noua echipă şi să renunţe la FCSB? Să facă o fuziune cum a făcut Farul cu Viitorul? Dar la o fuziune un club dispare. Şi la Constanţa dispare echipa din Liga 2. Nu e posibil! Gigi Becali a suferit foarte mult din această cauză.

Eu zic că multe performanţe pe care le putea atinge în ultima perioadă nu le-a putut atinge din cauza conflictului cu Talpan, cu CSA. Probabil că Iordănescu a spus foarte elegant, dar au fost multe jocuri ca să îl convingă să dea banii sau să renunţe la această asociere. Nu cred că Gigi Becali va dori o colaborare.

Dacă ei renunţă la secţia de fotbal şi stadionul îl vor închiria FCSB-ului, să poarte acest nume Steaua, ei să recunoască palmaresul, iar el să contribuie la CSA cu o sumă anuală de sponsorizare, eu cred că s-ar putea face”, a spus Dinu Gheorghe pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-steaua-dinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare