Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul care zguduie lumea fotbalului! "A început chimioterapia!" Prin ce trece un fostul jucător de la Celtic şi United

Anunţul care zguduie lumea fotbalului! "A început chimioterapia!" Prin ce trece un fostul jucător de la Celtic şi United
Comentarii

Liam Miller trece prin momente dificile la doar 36 de ani, iar prietenii fostului mijlocaş de la Celtic sau Manchester United au anunţat că acesta suferă de cancer şi a început chimioterapia.

Miller şi-a început cariera la Celtic, după care a făcut pasul spre Manchester United, în 2004, unde a fost dorit de Sir Alex Ferguson.

Conform apropiaţilor fostului internaţional irlandez, acesta suferă de cancer pancreatic, iar luna trecută a urmat un tratament în SUA, înainte de a reveni în Irlanda.

Liam Miller şi-a făcut debutul pentru Manchester United chiar la Bucureşti, într-o confruntare cu Dinamo, în preliminariile Ligii Campionilor. Atunci, United s-a impus cu 2-1 pe stadionul Lia Manoliu.

Fost coleg cu Miller la Hibernian, Tam McManus a oferit mai multe detalii despre starea bărbatului de 36 de ani: "Veşti groaznice despre Liam Miller. Ţineţi pumnii strânşi pentru a ieşi cumva din situaţia asta.



A fost în SUA pentru tratament, iar de mâine va începe începe chimioterapia aici (n.r. în Irlanda). Se va lupta din greu. Nu pot intra în prea multe detalii din respect pentru el şi pentru familia sa. Ne rugăm să se facă bine".

Ulterior, mai mulţi dintre foştii colegi ai mijlocaşului au postat mesaje de încurajare pe reţelele de socializare.

21 de meciuri a strâns Liam Miller în naţionala Irlandei, între 2004 şi 2009

Afla mai multe despre: liam millerunitedceltic,  

viewscnt
Articole similare