Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul care zguduie lumea fotbalului! Messi şi Ronaldo vor juca la aceeaşi echipă, antrenaţi de Guardiola

Anunţul care zguduie lumea fotbalului! Messi şi Ronaldo vor juca la aceeaşi echipă, antrenaţi de Guardiolagalerie foto
Comentarii

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor juca la aceeaşi echipă şi vor fi antrenaţi de Pep Guardiola. Poate părea un scenariu fantezist, însă aceasta poate fi realitatea din 2021.

Declaraţia a fost făcută de Fabrice Pancrate, un fost jucător de la Paris Saint-Germain, echipa pentru care vor urma să joace cele două staruri din fotbal şi unde ar urma să antreneze Guardiola. Totul din 2021. 

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, ar fi luat legătura cu tătăl lui Messi, Jorge, însă în acest moment Manchester City este văzută ca destinaţia favorită pentru Lionel Messi. Cu toate acestea, Pancrate, care a jucat la PSG între 2004 şi 2009, crede că fosta sa echipă are  un plan genial care nu îl implică doar pe Messi, ci şi pe Ronaldo şi Guardiola. 

"Sunt o grămadă de lucruri care mă fac să spun că Messi se va duce la Paris. Şi Ronaldo va ajunge în 2021. Şi Guardiola, de asemenea. 

Cred că Messi şi Guardiola a vorbit, iar spaniolul i-a spus lui Messi că îl vrea la City, însă i-a transmis că poate merge la PSG şi va veni şi el anul viitor. Eu aşa văd. Şi are sens, sloganul celor de la PSG este: Să visăm măreţ'', a declarat fostul fotbalist pentru Le Parisien. 

Messi şi Ronaldo la PSG cu Guardiola antrenor

''Ar fi prima echipă din lume care ar avea patru extratereştri: Ronaldo, Messi, Neymar şi Mbappe. Şi un antrenor nebun'', a mai spus Pancrate. 

Messi i-a informat pe oficialii de la Barcelona că vrea să plece, însă preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, a refuzat să aibă o discuţie cu fotbalistul cu privire la transferul său. 

Ronaldo intră în al treilea sezon al său la Juventus, iar zvonurile în legătură cu o plecare a lui la PSG nu sunt noi. În plus, presa din Italia a speculat că portughezul va pleca de la Juventus după ce ''bătrâna doamnă'' a ratat din nou obiectivul principal: Câştigarea UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: messironaldoguardiola 

viewscnt
Articole similare