Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul de ultimă oră din Italia despre viitorul lui Nicolae Stanciu: ”Poate juca la Inter sau la Milan”

Anunţul de ultimă oră din Italia despre viitorul lui Nicolae Stanciu: ”Poate juca la Inter sau la Milan”

Stranieri

Comentarii

Italienii sunt din ce în ce mai interesaţi de subiectul Nicuşor Stanciu. Driblingurile, şutul şi devierea sa cu aromă sud-americană, apar fulgerător mai nou pe radarul unor echipe importante din Calcio, iar reacţiile nu întârzie să apară.

Site-ul fcinternews.it este o voce importantă pentru fanii interişti. Parte a uriaşei francize tuttomercatoweb, fcinternews.it s-a interesat de ultimele zvonuri legate de posibilitatea trecerii lui Nicuşor Stanciu la Inter Milano.

În acest sens, jurnalistul Simone Togna a contactat-o pe Anamaria Prodan, agentul FIFA care se ocupă de interesele fotbalistului care evoluează în prezent la Sparta Praga: ”Nicolae este un fotbalist advărat, genul de jucător care iubeşte acest sport. E un tip inteligent, un playmaker adevărat şi un lider în teren. Pe scurt, vorbim despre un fotbalist incredibil cu un caracter unic”. Aşa şi-a început Anamaria Prodan descrierea fotbalistului său pentru presa italiană.

Agentul fotbalistului a subliniat însă că, pentru moment, Stanciu nu se gândeşte decât la Sparta Praga: ”Este fericit acolo, iubeşte clubul la care evoluează. Scopul său este să câştige campionatul şi să câştige partida derby de duminică, împotriva Slaviei. Pentru moment, nu putem vorbi despre alte echipe sau despre un transfer” a explicat soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

În schimb, Anamaria sondează terenul şi mărturiseşte italienilor că fotbalistul echipei naţionale este pregătit să joace la Inter sau Milan, aşa cum se aude tot mai des în presa din ”Cizmă”: ”Fără îndoială, Stanciu poate juca în orice ligă din lume şi este pregătit să facă asta. Pentru moment este focusat pe ceea ce face la Sparta. Dacă actualul său club este dispus să-l vândă, atunci vom alege o echipă la care suntem siguri că va străluci” a mai spus Anamaria Prodan pentru site-ul italian fcinternews.it. 

Afla mai multe despre: anamaria prodaninter milanoac milannicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare