Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul devastator al lui Messi pentru fanii Barcelonei. Alături de ce fotbalist de top vrea să joace din vară: "E un jucător complet"

Anunţul devastator al lui Messi pentru fanii Barcelonei. Alături de ce fotbalist de top vrea să joace din vară: "E un jucător complet"

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a recunoscut că este pregătit din toate punctele de vedere pentru reluarea meciurilor din La Liga, în ciuda faptului că a stat în izolare în ultimele două luni.

"Fizic sunt foarte bine. M-am antrenat acasă zilele acestea şi cred că m-a ajutat să rămân în formă. Izolarea a fost foarte grea, dar cu copiii şi cu Antonela am încercat să mă bucur de momentele petrecute împreună cu familia. Poate că această pauză ne va avantaja, dar să vedem dacă pot începe competiţiile.

Antrenamentul este din nou primul pas, dar nu trebuie să fim prea încrezători şi trebuie să ne luăm în continuare toate măsurile de precauţie necesare şi să ne asumăm că trebuie să începem meciurile când va veni momentul, dar fără spectatori. Personal, abia aştept să revină competiţia. Ştim că va fi ciudat fără fani pe stadion şi cu problema cantonamentelor, chiar nu vrem să fim despărţiţi de familiile noastre. Va trebui să vedem cum va fi", a spus Messi pentru Sport şi Mundo Deportivo.

Starul catalanilor a vorbit şi despre posibilul transfer la Barcelona al comaptriotului său Lautaro Martinez, de la Inter Molano: "Nu sunt sigur dacă au existat sau există negocieri în acest moment pentru el, nu am idee. Cred că am menţionat deja că Lautaro este un atacant impresionant, mai ales pentru că eu cred că este foarte complet: e puternic, driblează bine, poate înscrie, ştie să protejeze mingea... Dar, bine, va trebui să vedem ce se întâmplă cu el şi cu alte nume care au fost vehiculate".

În urmă cu mai mult timp, Messi a declarat că Barcelona ar putea să nu câştige Liga Campionilor, un punct de vedere pe care antrenorul Quique Setien nu l-a împărtăşit.

"Nu m-am îndoit niciodată de echipa pe care o avem şi nu am nicio îndoială că putem câştiga tot ce a mai rămas (n.r. - LaLiga şi Liga Campionilor), dar nu jucând în felul în care o făceam înainte de această pauză. Acum, fiecare are propria părere şi este de respectat. A mea se bazează pe faptul că am fost suficient de norocos să joc în Liga Campionilor în fiecare an şi ştiu că nu este posibil să o câştigi jucând aşa cum o făceam noi. Poate că Setien a înţeles greşit", a precizat Messi.

Jucătorii echipei FC Barcelona şi-au reluat, la 8 mai, antrenamentele la centrul sportiv Joan Gamper.

Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, îşi doreşte ca partidele din primele două divizii, întrerupte de pandemia de coronavirus, să se reia începând cu 12 iunie.

Afla mai multe despre: messibarcelona 

viewscnt
Articole similare